Scoli de dresaj: Scoala de dresaj Dog’s World, Craiova

Scoli de dresaj: Scoala de dresaj Dog’s World, Craiova

   De ce Dog’s World? Pentru ca suntem profesionisti, avem experienta si rabdarea necesara. Noi punem intotdeauna cainele pe primul loc.
Scoala de dresaj canin Dog’s World a luat fiinta in anul 2000. Desi scoala exista de atatia ani, in urma programelor de dresaj complete, peste 1000 de caini, din 75 de rase au “absolvit” aceasta scoala, fiecare dintre ei reusind sa-si uimeasca stapanii cu felul in care si-au insusit instructia.
In conditii de mediu deosebite, scoala de dresaj canin Dog’s World dispune de o baza moderna, complet utilata pentru dresaj, baza in interiorul careia exista o pensiune pentru caini dotata la cel mai inalt standard pentru Romania, de 2 autoturisme speciale pentru transportul cainilor, de echipamente de dresaj moderne.  Scoala de dresaj canin Dog's World, Craiova

   Am fost in preajma cainilor de cand ma stiu, insa viata mi-a fost modificata de catre un caine de exceptie, un caine ce mi-a permis sa intru in tainele comunicarii cu aceste animale formidabile. Dresajul inseamna comunicare bazata pe respect, cunostinte in domeniu si mai ales fair-play.
Inca de la inceput serviciile scolii au acoperit atat dresajul in grup, cat si dresajul individual, atat cu sederea cainelui in pensiune, cat si cu deplasarea mea la domiciliul clientului.
De cand am inceput sa practic dresajul pentru caini de companie, utilitari, concursuri sau paza si protectie, am considerat ca niciodata nu trebuie sa ma opresc din studiat pentru ca intotdeauna acesti caini te uimesc cu inteligenta si personalitatea lor, cat si prin modul lor de a comunica cu noi, oamenii.
Cainele este o sursa permanenta de veselie, poate aduce un plus de siguranta intr-o societate in continua schimbare, poate alunga stresul de dupa o zi de munca sau poate fi un prieten loial oricand ai nevoie de el.
Cu timpul am realizat ca pentru dresaj nu este suficient doar sa iubesti aceste minunate animale si sa stapanesti tehnic arta dresajului. Trebuie sa le intelegi si sa le respecti pentru ca ele sa invete din placere, nu prin metode violente.
Cea mai mare satisfactie a mea este in final, cand cainele a terminat dresajul, si este gata sa participe cu mine la concursuri nationale si internationale, dar si zambetul de multumire al stapanului atunci cand cainele castiga.

   In continuare, speram ca veti fi incantati de toate serviciile pe care vi le ofera scoala de dresaj canin Dog’s World.

MARIN UNGUREANU – instructor international de dresaj canin

Contact:
Mobil: 0767.808.610; 0767.808.613
Mail: dogsworld_2004@yahoo.com
Website: www.dresaj.biz
Adresa: Str. Sadu nr. 129, cartier Lascar Catargiu, Craiova – Romania

[google-map-v3 width=”400″ height=”400″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Str. Sadu nr. 129, cartier Lascar Catargiu, Craiova{}zoo.png{}Scoala de dresaj canin Dogs World” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]


* Descrierea scolilor de dresaj si a serviciilor oferite apartine in intregime scolii de dresaj prezentata, conform descrierii de pe site-urile proprii. Ajutor-Caini.ro nu isi asuma nici o responsabilitate asupra calitatii si acuratetii serviciilor oferite.

Comments are closed.s2Member®