Despre noi

   Ajutor-Caini.ro a luat nastere cu scopul de a reuni intr-un singur loc, toate elementele de care au nevoie iubitorii de caini. De la rase de caini pana la carti despre caini, website-ul este o sursa de informare continua in ceea ce priveste toate ariile de interes pentru posesorii de caini, dar si pentru medicii veterinari sau magazinele pentru animale. In paginile ajutor-caini.ro, cititorii pot gasi liste si date de contact pentru spitale veterinare, cabinete veterinare, farmacii si ambulante veterinare, structurate in functie de judet, astfel incat, in caz de nevoie, informatiile prezentate de noi sa fie cat mai exacte si eficiente. In plus, vizitatorii ajutor-caini.ro pot acorda un rating si comentarii pentru serviciile veterinare prezentate pe site si incercate, astfel incat persoanele care sunt ulterior interesate sa stie daca sa apeleze sau nu la serviciile respective.

   Pe langa informatii cu privire la sanatate, site-ul nostru ofera recomandari si prezentari pentru mancare de caini, suplimente nutritive, vitamine si medicamente. Pentru ca un catel sanatos trebuie hranit si ingrijit ca atare. Tot aici gasiti liste de canise si scoli pentru dresaj, asociatii pentru protectia animalelor. In categoria “legislatie“, cei interesati pot citi articole de lege cu referire la animalele de companie, caini in special, precum si legi ale medicinei veterinare.

    Insa Ajutor-Caini.ro are si o latura “mai vesela”, dar la fel de utila, prezentand vizitatorilor sai prezentari de Pet Shop-uri, saloane de cosmetica si frizerie pentru caini,  hoteluri si locatii unde sa-ti lasi cainele atunci cand deplasarile nu-ti permit sa il iei cu tine.

   Alte categorii ale site-ului cuprind jocuri cu caini, galerii foto, video-uri amuzante sau educationale despre caini, precum si articole, stiri, prezentare de carti despre caini, curiozitati canine, chiar si un horoscop pentru catei.

   Pentru ca ne adresam comunitatii iubitorilor de caini: proprietari, veterinari, crescatori si asociatii pentru protectia animalelor, deopotriva, nu putea sa lipseasca pagina de Forum, unde utilizatorii inregistrati vor gasi subiecte de discutie din aproape orice arie de interes, galerii foto ale cateilor utilizatorilor, informatii si sfaturi utile, concursuri, anunturi, adoptii etc.

   Va invitam, asadar, iubitori ai cainilor, sa va alaturati noua si comunitatii ce este deja alaturi de noi, pentru a le oferi prietenilor nostri necuvantatori un ajutor real, informandu-ne si fiind mereu pregatiti sa ii ajutam in caz de nevoie, la fel cum si ei ne iubesc neconditionat.

 Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi! Va asteptam cu drag in paginile site-ului nostru.

Echipa Ajutor-Caini.ro

 s2Member®