Canisa Radu de Brasov – canise Brasov

Canisa Radu de Brasov – canise Brasov

Canisa Radu de Brasov – canise Brasov

Rasa crescuta: Rottweiler

Canisa Radu de Brasov, din judetul Brasov, orasul Brasov, creste masculi si femele din rasa de caine Rottweiler.

Vrei un catel, catelus sau caine din rasa Rottweiler de la o canisa acreditata?

Te intereseaza detalii despre ascendenti, fotografii, titluri nationale si internationale obtinute de parintii catelului mult asteptat?

Gasesti de vanzare acesti catelusi de rasa pura, exemplare  superbe, la canisa Radu de Brasov, adresa:  Str. Panait Cerna nr. 2, Brasov, judetul Brasov sau la numerele de telefon: 0721 157 829, 0727 738 661.

Contacteaza aceasta canisa pentru a afla ce catei sunt disponibili imediat sau pentru a face o programare.

Cainii canisei Radu de Brasov sunt garantati ca origine, avand pedigree, iar conditiile in care cresc acesti caini sunt la standarde europene.

Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, canisa reprezinta o crescatorie de caini, un loc special amenajat unde se cresc cainii. 

Ce putem spune in cateva cuvinte despre rasa crescuta de canisa Radu de Brasov?

  • Rottweilerul din zilele noastre este un descendent al câinilor-păstori din timpurile romanilor, probabil al mastiff-ului italian. Așa cum romanii și-au extins dominația de-a lungul întregii Europe, Rottweiler -ul le-a stat alături având rolul de a păstori cirezile de vaci și de a-i apăra pe soldați și alimentele acestora de prădători;
  • Este un câine de talie medie, de culoare neagră cu pete ruginii pe obraji și bot, labe și membre. Crescătorii de Rottweiler vizează un câine de o mare forță , negru acoperit cu marcaje clar definite – așa zisele puncte de foc-, a căror putere și aspect nu duce lipsă de noblețe și care este deosebit de bine adaptat pentru a fi un câine de companie, serviciu sau de lucru;
  • Exista doua tipuri de câini Rottweiler: Rottweiler -ul german se pare că este mai scund, mai îndesat și are un cap mai mare și mai butucănos; Rottweiler -ul american este mai înalt, cu picioarele mai lungi și cu capul mai puțin butucănos.

Doresti mai multe informatii despre rasa Rottweiler? Consulta categoria noastra dedicata raselor de caini!

Te intereseaza si alte canise din judetul Brasov? Sau poate din toata tara?

Daca esti crescator de caini, ai o canisa si doresti sa fim parteneri, te rugam sa ne contactezi la adresa de email canise@ajutorcaini.ro

Ai cumparat un catel de la canisa Radu de Brasov si esti multumit? O poti vota mai jos! Sa stie si alti potentiali proprietari de catelusi!


Comments are closed.s2Member®