Gestul unui caine ii emotioneaza pe oameni – VIDEO

Gestul unui caine ii emotioneaza pe oameni – VIDEO

IMAGINI IMPRESIONANTE: Gestul unui caine ii emotioneaza pe oameni: nu si-a parasit partenera care a murit – VIDEO

   Un caine a reusit sa impresioneze intreaga lume prin gestul pe care l-a facut fata de partenera sa. Imaginile cu cele doua patrupede sunt induiosatoare si au reusit sa ajunga cunoscute la nivel mondial, fiind difuzate pe Youtube.

   Cainele este cunoscut ca fiind cel mai bun prieten al omului, avand totodata emotii si sentimente la fel ca si noi. Lucrul acesta este demonstrat de un animal din Rusia, care a reusit prin gestul sau sa atraga compasiunea si totodata uimirea locuitorilor din zona Perm din Rusia, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

video emotionant caine nu isi paraseste partenera moarta

   Timp de sapte zile, un caine din rasa Ciobanesc German nu a vrut sa isi paraseasca partenera, lovita si ucisa de un autovehicul pe marginea unui drum national, patrupedul stand de paza langa aceasta.

   Pe parcursul saptamanii in care nu s-a miscat din acel loc, oamenii i-au adus cainelui alimente si apa pentru ca acesta sa poata supravietui.

   Locuitorii din zona sustin ca ciobanescul si-a tarat partenera dupa ce aceasta a fost lovita de o masina. Mai mult de atat, cainele a refuzat sa paraseasca trupul neinsufletit al partenerei, desi oamenii din zona au incercat sa ingroape catelusa asa cum se cuvine. 

   Copiii si adultii care au trecut prin zona in care se afla cainele sustin ca gestul acestuia a reusit sa ii impresioneze pana la lacrimi, devotamentul animalului fiind cu adevarat impresionant.

   Trecatorii au ajuns sa descrie situatia animalelor demna de “Romeo si Julieta”. “Este foarte trist. Cainele nu lasa pe nimeni sa se apropie de partenera sa, pe care incearca sa o incalzeasca cu trupul sau. E impresionant“, a declarat un locuitor din zona.  Oamenii din zona sustin ca odată ce cainele va realiza ca partenera sa este moarta si va parasi zona, cineva il va adopta.

Mediafax


Comments are closed.s2Member®