Zodii caini – Taur 20 aprilie – 20 mai

Zodii caini – Taur 20 aprilie – 20 mai

 Zodii caini – Taur –  20 aprilie – 20 mai 


Cainele Taur
 iubeste lucrurile cele mai bune. Ofera-i cel mai bun loc in casa, in fata televizorului. Va sta ore in sir, alaturi de tine, uitandu-se la TV. Ascunde telecomanda, fiindca va dori sa puna stapanire si pe ea. De fapt, va dori sa detina controlul asupra tuturor.

   Nu incerca sa-i iei lucrurile personale. o va lua razna. Monstrulet posesiv, cainele – taur poate sa nu mai vrea sa manance din castronelul sau, insa nu cumva sa incerci sa i-l iei din fata, pana nu ti-l da el! Cainele – taur pare mai mult interesat sa tina “cu dintii” de orice lucru considera, mai degraba decat sa aiba nevoie cu adevarat de el. Daca ai musafiri, asigura-te ca Taurul tau nu ii vede plecand, pentru ca deja considera musafirii tai ca apartinand lui. Te vei lupta cu adevarat doar – doar iti vei putea scoate prietenii afara pe usa.

   Prieten grozav, te va proteja ca si una dintre posesiile lui. Daca se simte amenintat, exact ca un taur adevarat, se va mentine incordat pe pozitii. Daca ai rabdare sa mergi “in pasul lui”, te va asculta intru-totul si va face orice ii ceri.

   Cainele – taur este cel mai fericit cand mananca cele mai bune mancaruri. Atentie la greutatea lui, pentru ca nu stie cand sa se opreasca din mancat!

   Odata ce se aseaza sa leneveasca, nu poate fi mutat din loc decat daca s-a saturat sa stea. Odata ce-a gasit cel mai confortabil loc al canapelei, vor fi stapani pe acel loc pentru tot restul zilelor. Poti fi sigur ca iti vei gasi cainele exact acolo unde l-ai lasat, daca locul ii este pe plac. Atentie: cateodata s-ar putea sa-l confunzi cu o piesa de mobilier!

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.s2Member®