Zodii caini – Rac

Zodii caini – Rac

Zodii caini – Rac 22 iunie – 22 iulie

Cainele – Rac

   Racul este semnul zodiacal al caminului. Cainele – Rac isi iubeste casa si familia mai mult decat orice. Este cel mai bun paznic si protector al casei, impotriva oricarui invadator. Incearca sa-l scoti din casa pentru o plimbare, sa vezi cam cat iti ia sa-l convingi. Ii place nespus sa stea in casa si sa nu plece niciodata.

   Daca esti in cautarea unui animal de companie pentru copii, ai ajuns la semnul zodiacal potrivit. Racii iubesc copiii si bebelusii. De fapt, vor fi “mamica” a orice sau a oricui pot. Da-i multe jucarii moi, pufoase si dragalase. Daca nu ai copii, cainii – Rac iti vor alinta pernele sau chiar picioarele, daca tot nu au ce.

   Daca-ti plac animalele independente, mai bine iti alegi un Varsator sau Gemeni. Cainele – Rac nu te vor lasa sa intri de unul singur intr-o camera, fara sa nu te urmeze. Depinzand de cat de mari sunt, vei avea un catel mereu lipit de piciorul, genunchiul, sau glezna ta.

   Alt mancacios, cainele – Rac iubeste dulciurile. Daca ii dai prea mult, se vor transforma in bulgarasi de grasime. Ofera-i cainelui tau o “pestera” unde sa-si ascunda jucariile. Sunt colectionari. Daca e nevoie sa i arunci o jucarie, nu-l lasa sa te vada! Ar putea chiar sa planga, daca va crede ca arunci ceva ce ii apartine.

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.s2Member®