Leu: 23 iulie – 22 august

Leu: 23 iulie – 22 august

Zodii caini – Leu 23 iulie – 22 august

Cainele – Leu

   Leul, regele junglei si casa ta. Ar fi bine sa ai niste oglinzi mari, astfel incat regele sau regina animalelor sa se poata lafai in propria reflectie. Cainele – Leu iubeste sa fie mangaiat, admirat si tratat “regeste”.

   Daca nu poti sa-i oferi cainelui-Leu toata atentia ta, va avea nevoie macar de un loc regesc in casa ta. Ii place sa stea la inaltime, cat mai sus, pe canapea, birou sau scaun. Asigura-te ca este inconjurat de o multime de perne, pentru ca regii si reginele merita numai ce-i mai bun! Si asigura-te ca pernele sunt asezate intr-un loc cat mai insorit. Patronat de soare, cainele-Leu se simte cel mai bine in zilele insorite.

   Vrei sa vezi cum arata depresia? Nu aprinde lumina, mai ales in zile racoroase, cu ploaie. Cainele tau va fi cel mai posomorat caine din lume… Aprinde luminile si vei fi martorul unei transformari imediate.

   Cainele-Leu se intelege de minune cu alte animale de casa si cu oamenii, atata timp cat ramane lider. Se va asigura ca toata “haita” are tot ce-i trebuie si este ingrijita. Nu poate tolera sa stie ca cineva ramane pe dinafara.

   Cainele-Leu vrea si cere ce-i mai bun. Nu umbla cu jumatati de masura. Asa ca, daca un musafir are cea mai primitoare poala din oras, se va trezi cu regele animalelor in bratele lui, instant, si nu va putea fi urnit de-acolo oricat s-ar incerca. Incapatanarea este o alta trasatura a cainelui-Leu.

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.s2Member®