Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Zodii caini – Fecioara 23 august – 22 septembrie

Cainele-Fecioara

   Daca esti innebunit dupa curatenie, ia-ti un caine-Fecioara. Nici o alta zodie nu e mai ingrijita si curata decat cea a Fecioarei.

   Cainele-Fecioara va veni plangand in casa, daca are murdarie pe el. Si va plange pana il vei curata. Nu e prea demn pentru un caine si ai putea foarte usor sa-l numesti un “papa-lapte”. Pe de alta parte, cainii de acest fel sunt o buna aditie pe care sa o ai alaturi de alte animale de casa. Nu se vor lupta pentru pozitie si vor ceda oricarui alt caine care ar vrea titlul de “stapan al haitei”.

   Cainele-Fecioara raspunde foarte bine la dresaj. Rutina ii prinde foarte bine si ii ofera confort. Cainele-Fecioara prefera sa faca acelasi lucru mereu, iar si iar… Pana si cand il plimbi, prefera sa fie de fiecare data pe aceeasi parte pe care s-a invatat si va face ceva mofturi daca te abati de la ruta obisnuita.

   Daca vrei sa stii cat este ceasul, priveste-ti cainele-Fecioara. Va fi treaz la ora fixa, dimineata, si-ti va semnala cu exactitate cand se face timpul plimbarii. Timpul plimbarii pe care el il alege, bineinteles. Foarte tafnos daca incerci sa schimbi programul ales de el. Fereasca Sfantu’ sa nu-l hranesti exact la timp! Te vei alege cu niste plansete si urlete exact cand ti-e lumea mai draga… In acelasi ton razbunator, pisicile folosesc strategia “impinge hartiile cand lucreaza”, sau “aseaza-te pe tastatura cand e la calculator”.

   Trebuie sa fii foarte atent la sanatatea cainelui-Fecioara. Se imbolnaveste foarte usor. De multe ori, nu va lasa sa se vada boala, decat cand aceasta este foarte avansata. Nu ii place sa faca pe “masculul – alfa“. Dar daca isi ia vitaminele si mananca sanatos, nu va avea probleme de sanatate grave. Cea mai vulnerabila zona este cea intestinala, asa ca ai grija sa nu manance prea multe bunatati care sa ii blocheze sistemul digestiv. Fii atent si in schimbarea dietei, pentru ca daca ti-ai invatat cainele-Fecioara cu o rutina care ii place, va prefera aceeasi mancare, intotdeauna.

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.s2Member®