Liz Taylor: O legenda si cainii din viata ei

Liz Taylor: O legenda si cainii din viata ei

A iubit barbatii. A iubit diamantele. Dar, cel mai mult, a iubit cainii.

   Inainte de soti, inaintea Hollywood-ului, inainte de a deveni cea mai faimoasa persoana din lume, Elizabeth Taylor a fost doar o mica fetita ce crestea in Anglia, alaturi de catelusul pe care i-l daduse tatal ei.

liz taylor si cainii din viata ei lassie

   De-a lungul anilor, fetita a crescut. Si-a avut caini de toate rasele: de la Spaniel, Pechinez, Maltez, Daschund, un Lhasa Apso si desigur, Collie. La bine si la rau, cainii au fost mereu alaturi de ea.

   In anii cu probleme de sanatate din ultima decada a vietii lui Liz Taylor, Bichonul ei Maltez, Sugar, a stat lipita de stapana. Actrita a incercat o data sa aduca pe ascuns cainele, in spital. Cand Sugar a murit, la varsta de 12 ani, Liz a fost extrem de afectata. Cand si-a revenit, a adoptat-o pe Daisy, o catelusa din aceeasi linie de sange cu Sugar.   “Cei mai mari cavaleri din viata mea au fost cainii”, spunea vedeta, adesea. Si cele doua filme “Lassie” pe care le-a filmat in anii 1940 i-au castiga o generatie de fani.

   Cu siguranta, cainii au rezistat mai mult decat barbatii. La aniversarea verstei de 60 de ani, actritei i-a fost oferit cadou un Collie, un stranepot al lui Pal, nimeni alta decat “Lassie”. Cand mariajul actritei cu Larry Fortensky s-a terminat cu divort, Liz s-a luptat si a castigat in tribunal, custodia Collie-ului.

   Cu opt casnicii, Liz Taylor a stiut cu siguranta ceva despre dragoste. Si in ultimii ani de viata, a concluzionat, referinde-se la bichonul ei Maltez: “Exista un lucru ce trebuie spus despre acest gen de dragoste… este neconditionat.”

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.s2Member®