Cel mai inalt caine din lume in Cartea Recordurilor Guiness

Cel mai inalt caine din lume in Cartea Recordurilor Guiness

Cartea Recordurilor Guinness: Cel mai inalt caine din lume, Zeus, masoară 112 centimetri.

   Zeus, un dog german care masoară 112 centimentri la nivelul umărului şi depaseste doi metri atunci cand se ridica pe labele din spate, a intrat, joia trecuta, in Cartea Recordurilor Guinness, la categoria “cel mai inalt caine din lume”.

   In vârstă de trei ani, Zeus traieste in orasul Grand Rapids din statul american Michigan, are o greutate de 70,3 kilograme si mananca o cantitate de 14 kilograme de hrana in fiecare zi, au precizat autorii celei de-a 57-a editii a celebrei Guinness World Records.
   “Intrebarea care mi se pune cel mai des este: «E caine sau cal?»”, spune Denise Doorlag, proprietara acestui caine. “A trebuit sa aducem o camioneta pentru a-l transporta, iar dacă te calca pe picior, iti face o vanataie”, a adaugat ea.

Cel mai inalt caine din lume - Dog German

   Printre celelalte recorduri insolite doborate in acest an figureaza un magar din California care masoară 155 centimetri la nivelul umarului, cea mai batrana gimnastă din lume (o femeie din Germania in varsta de 86 de ani), dar si cea mai grea bicicleta de pe planeta (are o greutate de 750 kilograme).

Mediafax


Comments are closed.s2Member®