Scoli de dresaj: Scoala de dresaj RIN TIN TIN, Ilfov

Scoli de dresaj: Scoala de dresaj RIN TIN TIN, Ilfov

DRESAJUL RIN-TIN-TIN

   Procesul educational se desfasoara fie in aer liber pe un teren special amenajat fie in sala in suprafata de cca. 200 mp., aflata la parterul cladirii principale. Primitoare si bine dotata cu echipamente de profil aceasta permite desfasurarea activitatilor de instruire canina, indiferent de vreme sau de orele tarzii.

   Fiecare colaborare incepe cu o evaluare a comportamentului si o testare a aptitudinilor caineluiScoala de dresaj RIN TIN TIN

   Scoala de dresaj Rin-Tin-Tin deruleaza programe de dresaj de: disciplina si companie, paza si protectie, reabilitari ale cainilor cu tulburari de comportament (frica, agresivitate), terapie asistata, agilitate. Totodata se organizeaza periodic cursuri de dresaj sub forma claselor, in vederea unei mai bune socializari a exemplarelor canine si a lucrului in echipa.

   Programele de dresaj sunt stabilite pe pachete de servicii oferind posibilitatea fiecarui client sa parcurga cu cainele sau intreaga gama de la primul pana la ultimul pachet.

   In functie de nivelul educatiei primite anterior si de rezultatele evaluarii, clientii pot opta pentru unul din pachetele de avansati.

   Prin intermediul pachetelor de dresaj de obedienta “Standard de companie”, “Avansati”, “Avansati +”(pachetul special), cainii vor deprinde de la elementele simple de deplasari in lesa si manevrabilitate primara, pana la elemente complexe de lucru fara lesa in medii diferite si in prezenta unor factori de distragere puternici.

   Optional proprietarii pot alege si antrenarea cainilor pe banda de alergare, pentru mentinerea si dezvoltarea tonusului muscular al patrupedului.

   Modul de lucru este stabilit in functie de timpul disponibil al fiecarui client in parte. Eficienta maxima se obtine atunci cand proprietarul participa activ la sedintele de dresaj, lucrand direct cu cainele, sub indrumarea instructorului. Daca acesta nu dispune de timpul necesar, cainii pot fi cazati in pensiune si pot beneficia de mai multe sedinte de lucru pe zi. In aceasta situatie, spre finalul programului de pregatire, proprietarul cainelui va participa, alaturi de instructorul dresor, la sedintele de instruire pentru a-si insusi notiunile specifice de control si comunicare cu cainele.

   In cadrul Scolii Rin-Tin-Tin, se folosesc o multitudine de metode de dresaj, adaptate atent la personalitatea si temperamentul fiecarui elev in parte, bazate pe stimulare, motivatie si recompensare.

Contact:

COMPLEX RIN-TIN-TIN S.R.L.
B-dul Voluntari Nr. 90-94, Orasul Voluntari, Jud. Ilfov
Telefon: 021.270.33.66 sau 021.270.33.77
Mobil: 0769.615.995
Site alternativ: www.universulrintintin.ro

[google-map-v3 width=”400″ height=”400″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ilfov, Voluntari, Bd. Voluntari 90-94{}zoo.png{}Scoala de dresaj RIN TIN TIN” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

* Descrierea scolilor de dresaj si a serviciilor oferite apartine in intregime scolii de dresaj prezentata, conform descrierii de pe site-urile proprii. Ajutor-Caini.ro nu isi asuma nici o responsabilitate asupra calitatii si acuratetii serviciilor oferite.

Comments are closed.s2Member®