Scoala de dresaj Dogmaster, Cluj Napoca

Scoala de dresaj Dogmaster, Cluj Napoca

Bine ati venit la scoala de dresaj Dogmaster!

    Activitatea scolii de dresaj Dogmaster a inceput in anul 1999 iar numarul clientiilor nostrii a crescut in fiecare an.

   Bazandu-ne pe experienta acumulata, incercam sa acoperim o cat mai mare parte din ceea ce inseamna dresajul: socializare, disciplina, paza. Metodele aplicate pentru invatarea si fixarea comenzilor sunt general valabile dar, in acelasi timp sunt direct influentate de capacitatea de asimilare a informatiilor de fiecare caine in parte.

Scoala de dresaj Dogmaster

   Cei doi instructori ai scolii, Ciprian Cordos si Vasile Cordos, va ajuta sa intelegeti comportamentul cainelui dumneavoastra, cum sa comunicati cu el, pentru a avea intr-adevar un animal de companie.

   Terenul de dresaj de care dispunem, situat in centrul orasului, dotat cu nocturna si aparate de dresaj, asigura conditiile necesare pentru pregatirea cainelui dumneavoastra, pentru examene si competitii de dresaj cat si pentru educarea cainilor de companie.

   Nu in ultimul rand multumim celor care au apelat cu incredere la serviciile oferite de noi, si speram ca pe viitor numarul lor va fi tot mai mare.

Contact:
Instructor Ciprian Cordos
Tel: 0744 977 980
Asistent instructor Vasile Cordos
Tel: 0726 977 980
Str. Maramuresului, Nr. 48, Cluj Napoca, Romania
EMAIL: dresaj@dogmaster.ro
Website: www.dogmaster.ro

[google-map-v3 width=”400″ height=”400″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Str Maramuresului 48 Cluj Napoca{}zoo.png{}Scoala de dresaj Dogmaster” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]


* Descrierea scolilor de dresaj si a serviciilor oferite apartine in intregime scolii de dresaj prezentata, conform descrierii de pe site-urile proprii. Ajutor-Caini.ro nu isi asuma nici o responsabilitate asupra calitatii si acuratetii serviciilor oferite.

Comments are closed.s2Member®