Iubiti si cainii vagabonzi – Mihai Constantinescu

Iubiti si cainii vagabonzi – Mihai Constantinescu

   Suntem si pe Facebook, la adresa http://www.facebook.com/ajutorcaini.ro
Puteti gasi multi catelusi dornici de o familie iubitoare pe site-ul Asociatiei ROBI (http://www.4animals.ro)

   Adoptiile de caini sunt cel mai bun mod de a rezolva trei probleme majore in ceea ce priveste cainii fara adapost, cainii vagabonzi:

   1. Prin adoptia unui catel dintr-un adapost, cainele este deja sterilizat, vaccinat, deparazitat, inregistrat. Adevaratele suflete stiu ca rasa unui caine nu conteaza, ci devotamentul si iubirea pe care mai ales cainii oropsiti de soarta o arata.

   2. Prin adoptia unui catel, oferi o sansa in plus la viata bietului catelus. Nu numai viata lui, ci si a cateilor ce urmeaza a fi salvati de asociatiile pentru protectia animalelor, pentru ca atunci cand voluntarii reusesc sa gaseasca un camin pentru un caine,  stiu ca munca lor nu este in zadar, sentiment ce le confera puterea de a continua munca altruista pe care o fac.

   3. Prin adoptia unui caine, locul ramas vacant in adapost va fi imediat ocupat de un alt catel. Adaposturile pentru caini si pisici au locuri limitate, intotdeauna prea putine pentru cati caini sau pisicute sunt pe strazile oraselor. De aceea, daca adopti un catel, indirect ajuti un altul sa foe protejat si hranit o perioada, pana cand si pe el il va adopta un suflet bun.

   Daca sunteti interesat de adoptia unui catelus, vizitati si site-urile asociatiilor pentru protectia animalelor. Un bun inceput este vizitarea website-ului Asociatiei ROBI, la adresa www.4animals.ro


Comments are closed.s2Member®