Catel pentru adoptat

Catel pentru adoptat

   Doamna Campan Rodica ne-a contactat pe e-mail pentru a ne ruga sa-i gasim un camin catelului pe care l-a iubit timp de 14 ani. Prezentam integral mesajul doamnei:

“Buna ziua,

Ma numesc Campan Rodica, sunt din Bucuresti si apelez la dvs. ca o ultima speranta, dupa ce am incercat toate variantele posibile…va rog din tot sufletul sa ma ajutati sa-i gasesc catelului meu o gazda undeva la curte in Bucuresti, intrucat am fost nevoita sa parasesc casa unde am locuit si noul proprietar nu doreste sa-l pastreze, iar eu nu pot sa-l parasesc. e un catel de 14 ani, foarte vioi si bland, pe care insa nu-l pot lua cu mine in apartament la bloc intrucat mai am o catelusa, care e foarte geloasa si il musca. asigur plata lunara pt. gazduirea lui, hrana si ingrijire. astept cu speranta ca voi primi un raspuns din dvs,

Va multumesc.”

   Nu publicam numarul de telefon al doamnei Campan aici, insa daca doriti sa-i oferiti catelului un camin, contactati-ne la adresa de e-mail contact@ajutor-caini.ro si va vom pune in legatura cu doamna Campan.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de animalele care au nevoie de ajutor!

Comments are closed.s2Member®