Canisa Herco De Diacan – Brasov, Fagaras

Canisa Herco De Diacan – Brasov, Fagaras

Canisa Herco De Diacan – canise Brasov, Fagaras

Rase crescute: Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German, Dobermann

Canisa Herco De Diacan, din judetul Brasov, orasul Fagaras, creste masculi si femele din rasele de caini Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German si Dobermann.

Vrei un catel, catelus sau caine din rasa Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German sau Dobermann de la o canisa acreditata?

Te intereseaza detalii despre ascendenti, fotografii, titluri nationale si internationale obtinute de parintii catelului mult asteptat?

Gasesti de vanzare acesti catelusi de rasa pura, exemplare  superbe, la canisa Herco De Diacan , adresa: Str. Principala nr. 475, Fagaras, judetul Brasov sau la numarul de telefon: 0761407649

Contacteaza canisa Herco De Diacan pentru a afla ce catei sunt disponibili imediat sau pentru a face o programare.

Cainii acestei canise sunt garantati ca origine, avand pedigree, iar conditiile in care cresc acesti caini sunt la standarde europene.

Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, canisa reprezinta o crescatorie de caini, un loc special amenajat unde se cresc cainii.

Ce putem spune intr-o propozitie despre rasele crescute de canisa Herco De Diacan?

  • Ciobanescul Caucazian este un caine de munte, puternic, catalogat drept cea mai eficienta rasa pentru paza si aparare;
  • Ciobanescu German este o rasă de câine care se presupune că a apărut prin domesticirea lupului, considerație ce are în vedere asemănările aspectului general;
  • Dobermanul este un caine de paza originar din Germania, apariția acestei rase fiind strans legata de activitatea germanului Louis Dobermann care și-a propus, la sfârșitul anilor 1800, sa creeze cainele de paza perfect.

Doresti mai multe informatii despre rasele Ciobanesc Caucazian, Ciobanesc German sau Dobermann? Consulta categoria noastra dedicata raselor de caini!

Te intereseaza si alte canise din judetul Brasov? Sau poate din toata tara?

Daca esti crescator de caini, ai o canisa si doresti sa fim parteneri, te rugam sa ne contactezi la adresa de email canise@ajutorcaini.ro

Ai cumparat un catel de la canisa Herco De Diacan si esti multumit? O poti vota mai jos! Sa stie si alti potentiali proprietari de catelusi!

Comments are closed.s2Member®