Canisa Aus Dem Schessburg – Brasov, Tohanu Nou

Canisa Aus Dem Schessburg – Brasov, Tohanu Nou

Canisa Aus Dem Schessburg – canise Brasov

Rasa crescuta: Ciobanesc German

Canisa Aus Dem Schessburg, din judetul Brasov, localitatea Tohanu Nou, creste masculi si femele din rasa de caine Ciobanesc German.

Vrei un catel, catelus sau caine din rasa Ciobanesc German de la o canisa acreditata?

Te intereseaza detalii despre ascendenti, fotografii, titluri nationale si internationale obtinute de parintii catelului mult asteptat?

Gasesti de vanzare acesti catelusi de rasa pura, exemplare  superbe, la canisa Aus Dem Schessburg, adresa: Str. Traian Mosoiu nr. 25, Tohanu Nou, judetul Brasov sau la numarul de telefon: 0744235430 . Proprietarul canisei este Adrian Letca.

Asa cum puteti afla si de pe site-ul propriu www.canisa-ciobanesc-german.ro, canisa Aus Dem Schessburg este specializata in cresterea si selectia Ciobanescului German de lucru.

Contacteaza aceasta canisa pentru a afla ce catei sunt disponibili imediat sau pentru a face o programare.

Cainii canisei  Aus Dem Schessburg sunt garantati ca origine, avand pedigree, iar conditiile in care cresc acesti caini sunt la standarde europene.

Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, canisa reprezinta o crescatorie de caini, un loc special amenajat unde se cresc cainii. 

Ce putem spune in cateva cuvinte despre rasa crescuta de canisa Aus Dem Schessburg?

  • Ciobanescu German este o rasă de câine care se presupune că a apărut prin domesticirea lupului, considerație ce are în vedere asemănările aspectului general;
  • Culorile cele mai des intalnite la cainii din rasa Ciobanesc German de lucru sunt gri-lupiu in diferite nuante, negru complet si negru cu galben.

Doresti mai multe informatii despre rasa Ciobanesc German? Consulta categoria noastra dedicata raselor de caini!

Te intereseaza si alte canise din judetul Brasov? Sau poate din toata tara?

Daca esti crescator de caini, ai o canisa si doresti sa fim parteneri, te rugam sa ne contactezi la adresa de email canise@ajutorcaini.ro

Ai cumparat un catel de la canisa Aus Dem Schessburg si esti multumit? O poti vota mai jos! Sa stie si alti potentiali proprietari de catelusi!

Comments are closed.s2Member®