Un catelus a fost salvat de un canotor cu putin timp inainte sa fie inghitit de apa

Un catelus a fost salvat de un canotor cu putin timp inainte sa fie inghitit de apa

VIDEO EMOTIONANT: Un catelus a fost salvat de un canotor cu putin timp inainte sa fie inghitit de apa

   Un canotor a salvat un catelus izolat pe o stanca inconjurata de apa, chiar inainte de fluxul care ar fi scufundat stanca sub ape. Imaginile cu gestul barbatului fiind extrem de vizionate si apreciate pe Youtube.

   Un catelus de rasa Shih Tzu, care era izolat pe o piatra inconjurata de apa, a fost salvat de un canotor cu zece minute inainte sa fie inghitit de flux, eroul abatandu-se de la cursa de rezistenta ca sa duca animalul in siguranta.

   Canotorul britanic Charlie Head se afla in portiunea finala a unei curse solicitante de 600 de mile de la Cornwall spre Londra cand a observat un catelus Shih Tzu esuat pe o gramada de pietre, speriat de apa al carei nivel era din ce in ce mai mare, scrie Daily Mail.

   Uimit, barbatul de 33 de ani a renuntat la intentia de a duce la capat cursa de rezistenta si a schimbat rapid directia ca sa prinda animalul, pe care l-a asezat in canoe in afara oricarui pericol.


   Cainele, numit Bam Bam, ar fi fost acoperit de apa in zece minute daca Head nu l-ar fi văzut, a spus el, care a putut inregistra scena cu o camera video instalata in casca.

   “Am fost de-a dreptul surprins. Nu-mi puteam crede ochilor. Pur si simplu statea acolo intrebandu-se ce ar putea sa faca. Era absolut ingrozit. In aproximativ zece minute piatra ar fi fost acoperita de apa. Am reusit sa vaslesc spre el si sa il iau apoi pe placa”, a spus Charlie Head, originar din Isle of Wight, Anglia.

   Catelusul ingrozit s-a ghemuit imediat pe placa, a spus britanicul, fiind de parere ca Bam Bam era mai degraba genul de caine care ar putea fi vazut ivindu-se din geanta unei femei decat aventurandu-se in mijlocul apelor agitate.

   “Era ingrozit cand l-am ridicat, dar cred ca si-a dat seama repede ca incercam sa il ajut. Cand s-a simtit in siguranta, s-a ghemuit intre picioarele mele si ne-am intors la tarm. Este incredibil ca a fost in stare să ajungă acolo”, a mai povestit Charlie, care poate fi auzit si in materialul video exprimandu-si ingrijorarea pentru viata cainelui.

   Dupa ce Head l-a salvat pe Bam Bam ducandu-l pe uscat, l-a lasat la un pub din apropiere, unde proprietarul Stuart Mackenzie l-a luat in grija pe cainele Shih Tzu, iar chelnerita Chelsea Clark l-a invelit in haine groase ca sa nu mai tremure.

   “Era izolat pe cea mai indepartata piatra. S-ar fi inecat cu siguranta din moment ce nu avea cum sa ajunga la mal si fluxul se apropia”, a spus Chelsea Clark.

   “Incercam sa-l contactăm pe stapanul lui. Pentru moment Bam Bam se afla in siguranta la Centrul Lord Whisky Animal Sanctuary”, a declarat purtatorul de cuvant al consiliului primariei din Canterbury.

   

Mediafax

Comments are closed.s2Member®