Zodii caini – Sagetator

Zodii caini – Sagetator

Zodii caini – Sagetator 22 noiembrie – 21 decembrie

Cainele – Sagetator

  Calatorul si invatatorul zodiacului. Cainele – Sagetator iubeste sa iasa printre vecini si sa intalneasca oameni si animale. Ai grija sa nu-ti scape din vedere si sa fuga aiurea. Cainele-Sagetator este de asemenea, un semn de foc, pe langa Leu si Berbec.

   Iubeste sa fie inaintea celorlalti si cere atentie. Dar vrea atentie numai cand o cere, in rest, nu vrea sa fie deranjat. Spre deosebire de Leu, care intotdeauna isi poate face timp pentru admiratii si mangaieli, Sagetatorul este foarte independent. Iubeste sa isi petreaca timpul de unul singur, liber. Iubeste sa se avanteze prin paduri, sau pe alei intunecate, cautand aventura. Urasc, in schimb, sa fie ingraditi de familie, casa sau curte. Au nevoie de multa, multa libertate.

   Daca ai o familie foarte activa, cu baieti carora le place miscarea, alege un caine-Sagetator pentru familia ta. Acestui caine ii place sa prinda mingii, sa se ia la tranta, sa alerge veverite… In general, orice implica multa activitate. Cainele perfect pentru invatarea de trucuri si scheme, intr-o atmosfera competitiva.

   In unele zile, cainele-Scorpion, cel mai activ tip de caine, poate ajunge la extrema de cel mai lenes caine al Zodiacului. Asta pentru ca ii place sa faca numai lucruri distractive. Daca vrei sa faca ceva ce el nu vrea, se va tolani pur si simplu si va refuza sa “miste un deget”. Daca ai incercat vreodata sa faci baie unei pisici, cam aceeasi reactie o vei avea de la un caine-Sagetator, daca il obligi sa faca ceva ce nu vrea in ruptul capului. Razboinicul din el va iesi repede la suprafata.

   Cand are chef de joaca, cainele-Sagetator gaseste mare placere in a-i face pe cei din jurul lui sa rada. Poate fi un animal foarte amuzant, cand vrea. Joker-ul Zodiacului, am putea spune. Insa pentru a-l mentine “jucaus”, nu uita sa-l scoti zilnic la macar o ora de alergare si te va iubi mereu pentru asta!

Zodii caini – Sagetator 22 noiembrie – 21 decembrie

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.s2Member®