Zodii caini – Berbec

Zodii caini – Berbec

Zodii caini – Berbec 21 martie – 19 aprilie 

   Cainele Berbec trebuie sa fie primul! Daca esti in cautarea unui catel care sa ajunga campion, alege un Berbec. Vor sa castige cu orice pret! Fiind cel mai competitiv semn zodiacal, pentru a iesi castigator cu acesti caini, trebuie sa-l lasi “sa creada” ca sunt castigatori. Niciodata tematori, acesti razboinici for lupta pana la final. Niciodata ranchiunosi, cainii Berbec te iarta foarte repede, daca ti-ai varsat nervii pe ei.

   Mereu “pe fata”, ce vezi e si ce primesti, cu acesti caini. Daca te plac, te vor proteja de pericole cum pot ei mai bine. Asta daca nu cumva vor avea impresia ca sunteti adversari. Atunci o sa ai ceva probleme. Le place nespus de mult sa se lupte, iar daca te plac putin, cu atat mai bine. Nu e nevioe sa te aperi prea dur – cainii berbec isi arata doar adevarata fata.

   Asteapta-te la o viata plina de peripetii, alaturi de aceste “bile de foc”. Sunt intotdeauna in miscare, mereu energici si jucausi. Intotdeauna in cautarea aventurii. Daca detii mai mult de un caine, Berbecul tau va fi liderul. Ai grija, totusi, pentru ca ar putea deveni la fel de usor si liderul tau! Daca se plictiseste, va “vâna” aventura. Tine-l ocupat, da-i o multime de jucarii si ofera-i multe activitati creative si competitive. Cainelui-berbec ii place tavaleala. Invata-l de tanar cine-i seful, altfel n-ai sa mai stii pe unde sa te ascunzi de el.

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.s2Member®